Свечено потпишување на грант-проекти за поддршка на локално ниво за јапонската фискална 2016-та година

2019/4/11
13 март 2017
Се одржа свечено потпишување на грант-проекти за поддршка на локално ниво за јапонската фискална 2016-та година. Планирано е да се остварат 6 проекти во текот на 2017.