Во септември започнува Програмата за професинална обука за „Менаџмент на квалитет и конкурентност” во Скопје

2019/7/25
 Програмата за професионална обука за „Менаџмент на квалитет и конкурентност“ во заедничка организација на Јапонската Агенција за меѓународна соработка (JICA); Универзитетот од Нагасаки, Јапонија; Универзитетот за национално и светско стопанство (UNWE), Софија, Бугарија и Економскиот Факултет – Скопје, УКИМ; започна со примање на апликации.
 Повеќе информации за програмата можете да најдете на официјалната интернет страна на Економскиот факултет од Скопје, на следниов линк: : http://web-server.eccf.ukim.edu.mk/Articles/News/674.