Работилница по јапонска традиционална уметност на плетење наречена кумихимо и техника на природно боење ткаенини наречена кусакизоме

2019/4/12
21-23 мај 2018
 Се одржа работилница по јапонска традиционална уметност на плетење наречена кумихимо и техника на природно боење ткаенини наречена кусакизоме.